Welkom bij Schutterij Ravenstein. Wij zijn een vereniging met +/- 100 leden die elke week actief zijn in de verschillende onderdelen van de Handboogsport. Onze leden hebben verschillende leeftijden: zo is er een club van Veteranen (55+) en een enthousiaste Jeugdclub (-18 jaar) 

Wij kunnen in de winter in onze indoor locatie trainen maar vanaf april trainen de 3D schutters weer op de outdoorlocatie. Samen met bevriende verenigingen doen we mee aan wedstrijden, die georganiseerd worden door heel Nederland.

 

Accomodatie:
Onze indoor schiethal is goedgekeurd door de NHB. Daardoor kunnen wij officiele wedstrijden houden, door de NHB erkend. Deze hal is geschikt om op een maximale afstand van 18 meter te schieten met zowel Recurve, Compound als Traditionele Boog. (Kruisbogen zijn niet toegestaan)
Direct naast de binnenlocatie is er een buitenlocatie gebouwd. Op deze kunnen we 18m en 25m schieten. Daarnaast staan er tegenwoordig op deze baan een aantal 3D dieren, om het 3D schieten in de winter te vergemakkelijken. Deze baan is namelijk ook verlicht, en dus geschikt om in de avonduren te gebruiken.

 

bd54fdbb 67bc 49f2 b07b 4482a9c676ff

De Buitenlocatie (tot max 90 m - FITA) is op loopafstand van de indoorlocatie en bevindt zich aan de andere kant van het Wesselopark. Ook is hier het buitenterrein van de 3D.

Agenda

Geen evenementen